countrygirl Creative Commons License 2009.03.02 0 0 5245

1. a közönség úgy tapsol, ahogy akar... örülünk, ha vannak!:)
2. kaja, pia: ha már benne volt a belépő árában a kaja, tényleg gáz, hogy nem volt... elég jól felmérhető volt a résztvevők létszáma, illett volna ahhoz igazodni. Az árakat egyértelműen magasnak vélem, a ruhatártól kezdve az italig. (bár a kabátot én is magammal vittem)
3. a linedanceknél pont az volt a jó, hogy a zene is sokszínű volt, nemcsak Alan Jackson-zenére lehet linedance-elni... hanem akár magyarra vagy "techno"-ra (country-popra). Egyébként itt jegyzem meg, mea culpa, hogy pont a Blue Timers-t felejtettem ki, amikor felsoroltam a mixünkben szereplő együtteseket, nehari Libisati+többiek!!!:)
4. az akusztika tényleg gáz, de ld. Iza hozzászólása
5. khm... egy nagyon pici kritika, de csak azért, hogy "máskor...": a linedance-klubok nevét írjuk úgy, ahogy használják! Olyan kevesen vagyunk, tényleg nem nagy cucc megnézni a honlapon szereplő nevet... tudom, hogy sok-sok meló az egészet megcsinálni, meg tudom, hogy nagyon sokat gürizett mindenki rajta... csak legalább évente egyszer, a "szakmai résztvevők" előtt hangozzon el helyesen a név, azoké, akik tesznek vmit a magyar linedance életben... Bocsánat, ez nagyon kikívánkozott!!!