Törölt nick Creative Commons License 2009.03.02 0 0 5240

Ott voltunk szombaton.

 

18ra értünk oda. Ki volt írva, hogy Rózsa pálinka kostoló, stb. Kerestük, nem találtuk. Kiderült, már elmentek. 6kor?????

 

Be akartunk menni, majd közölték ruhatár kötelező. Jó rendben. 250Ftért betettük a kötelező ruhatárba. Amikor kimentünk, kivettük a kabátot, közölte a csaj, hogy a következő kör 250 Ft lesz. (Kötelező a ruhatár 250ért, de nem vehetem ki annyiszor, ahányszor én akarom) Nem lehetett bent dohányozni, nem gond, így helyes, de vagy körönként fizetek 250et, vagy fagyjak meg.

 

Enni 22 órakor már csak hotdogot lehetett. Ezt nem értettem és ma sem értem. Ha van egy jegy mennyiség, amit eladnak illetve elfognak adni, annyi adag ételnek kéne lennie. Vagy csak mi 10en vettünk jegyet, és csak nem jutott, nem tudom.

Már csak tonik maradt. Ezeket az ételeseket és italosokat no comment.

 

A hangosítás elég sz@r volt, finoman szólva. A zenekarok jók voltak, bár az elsőt nem láttuk. De az utána játszó 3 zenekar kárpótolt mindent. A Blue Timersbe csalódtam :(((((( annyira szeretem az albumukat hallgatni, de így élőbe ezekkel a széllel szemben járok, stb számokkal.... Ettől függetlenül nagyon jó zenészek. És akiket láttunk, nagyon jó zenészek.

 

A táncosokban csalódtam :(((((  Nekik mindegy mi szól. A technós zenéktől vérzett a fülem. Az utolsó tánc csoport tetszett nekünk a legjobban. De az utolsó számnál kész voltam.

Na meg, hogy ellenkező ütemre tapsolnak a pálya szélén... Mert a közönség az hagyán. Van egy megmozdulás, boldog boldogtalan elmegy, hogy elmondhassák ott voltak. De hogy az, aki állítólag szereti a countryt, ellenkezőleg tapsoljon... Mint a Fenyő koncerteken :DDDDDDD

 

Volt egy Lucky Luke, aki Elvisezett. Nem értettük, aztán kiderült, hogy Ő csak a rockot ismeri, a Rock and roll és rockabilly műfaj mint olyan, nem ismeri,(ezzel nincs semmi baj) de még a szót sem. Mi azért mentünk el, mert mi szeretjük a műfajt. (swingtől kezdve a bluegrasst és countryt és had ne soroljam. illetve mi csak ezeket szeretjük)

És bármilyen kellemetlenségek voltak, jól éreztük magunkat.