Jó a meglátás , csak a dózisra is figyelni kell . A Folicur-nak 1 l / ha a dózis az Alfa solo-nak 2 dl / ha , ötöde és csak kétszer annyiba kerül . A monilia elleni védelemhez az alapos réz és után a kontakt Kaptán ....nálam elég , ha mégis nagyon esős az idő akkor megtámogatom némi Systhane-val ami megint nem túl drága , de jó . Persze kisebb mennyiségnél jó lehet , mint univerzális szer , régebben én is használtam , de az ára ekkora mennyiségnél , igen húzós lenne ( a 27 000 nek a 2 és félszerese ) ( nem tudom kiszámolni az mennyi még kissé kába vagyok az éjszaka buliztunk ... : ) )
Én ..... ( hangsúlyozom , hogy ez csak az én ) véleményem szerint nem csodaszer ez sem , nem jobb mint a másik hatóanyag .
Erről a " Tafrina gyógyításról fertőzés után " ..... vagy visszavetés ..... dologról , ha jól emlékszem tavaly a nővényvédős rovatban beszélgettünk .
Amit pár napja ajánlottam leírást ( a Syngeta-ét ) érdemes megfogadni , mert valóban igazságokat ír és ha valaki tényleg komolyan meg akarja fékezni a tafrinafertőzést akkor egyértelműen a megelőzésre kell koncentrálni és nem a különböző szerek gyógyító hatásában bízni .... ( mert olyan nincs ... szerintem ) .