"mert én úgy hiszem, hogy vagy öngyilkos lett, vagy beleesett a vízbe szándék nélkül."
Én is nagyjából így gondolom, de az is nagyon valószínű, hogy ha ilyen megállapítással zárul le az ügy, az még nem jelent semmit a konspiráció elmélettel kapcsolatban. Ugyanis annak ez (is) a lényege.
És nem hiszem, hogy a következőkben bármilyen perdöntő bizonyíték elő fog kerülni pro&kontra.
Azt hiszem, hogy M. Bretnachernek tulajdonképpen "szerencséje" van, ui. el tudja temetni a lányát. Nem egy ehhez hasonló esetben még a holttest sem kerül elő. Az aztán mindennél rosszabb. Olyasmi, mint amikor vki még a 70-es években is várta haza a férjét az orosz fogságból.
Lehet, hogy jövőre egy francia, vagy magyar fiatal filmes csinál egy filmet Ophelie történetéből, aminek a forgatókönyvébe gyakorlatilag minden belefér. Kezdve attól, hogy a lány, akinek a teljes jövője gyakorlatilag meg van írva már 22 éves korában, belegondol, mi a fene értelme van ennek az egésznek, ezt így nem akarja csinálni...itt Pesten olyan jól érezte magát, szabad volt... nyáron esküvő ...látja már magát felső középosztálybeli nyugdíjasként a formalitásokban élni...nem kell!
Vagy valamilyen felelőtlen, mámoros vagányság: jajjj, csobb és kész.
(20 éves koromban én pl. egy barátommal egy téli éjjel bemásztunk a "Margit hídba" a szigetről, a vasszerkezeten át be a pillér belsejébe, ahol nagyfesz. kábelek futottak, és volt egy két akna, egész mélyre le a Dunáig. Tök sötétben, gyufát gyújtogatva közlekedtünk ott. És tudnám még sorolni, legalább tízszer nem haltam meg, hála Istennek...szóval iszonyúan nagy barom tud lenni egy fiatal, ha ivott már rendesen.)
És végül, a legbonyolultabb sztori, a kémes. Vagy ő volt benne, vagy a papája, vagy egyszerűen tanúja volt egy nagyon-nagyon fedett t.szolgálati akciónak: Ahmadinedzsad, Netanjahu főtanácsadói találkoznak egy furgonban a Four Seasons mellett, amiről még Putyin és Obama sem tud.
Na abbahagyom a baromságot, ne haragudjatok, de annyira nem vagyok biztos semmiben, hogy szinte irigylem azokat a t.társaimat, akik olyan következetesen tudják védeni az általuk elképzelt forgatókönyvet!