Hát igen, lányok, de én már bele se gondolok, csak reménykedek benne, hogy megváltozik a párom. Nem azért, mert neív vagyok, csak mert már elegem van, hogy ezen agyaltam hónapokig. Ezért picit remélem, hogy Málnácska lány lesz, mert még egy pasi erre a világra... Bár amíg még kicsik, addig nagyon aranyosak! :-)
Vogii!
Akkor még 3 hét, utána kontroll? Remélem tényleg semmi komoly! Már mindenkiért izgulok.
Egyik barátnőmnek 2 hónapja késik, de nem terhes, 3 tesztet csinált (amiből egyiket a kórházban csinálták a véréből) és negatív lett mindegyik, de mensi sehol. Aztán elment az anyja orvosához, akit ő ajánlott neki, és nem volt hajlandó megvizsgálni! Azt mondta, szedjen be Norcolutot (ezt szokták felírni, de a lány nem tudta kiolvasni a receptről) és ha nem jön meg, akkor terhes. Hát basszus! Lehet cisztája is, vagy a stressz, vagy felfázás, fertőzés vagy az, hogy 5 kilót fogyott hirtelen. Ez a **** pedig nem akarja megvizsgálni, akárhogy könyörgött neki az évfolyamtársam! Á, bocs, csak annyira ki tudok akadni azon, hogy milyen orvosok vannak. Az én baloldali petefészkemet is egy ilyen, 80 és a halál közötti nőgyógyász akarta kivenni, mert az egyik cisztám akkora volt már majdnem, mint a petefészkem. Aztán kifakadt magától, ő pedig már megcsonkított volna...
Dina! Boldog névnapot!!!! :-) És milyen szép ajándék a babuci! :)
Timike!
Természetes, hogy kiakadtál és sírtál, én se értem, hogy mi a fene ez, ha nem baba. Mert amiket néztem neten, mindenhol azt írták, hogy ez terhességre utal. Mitől ugrott meg akkor a hőd? Már nagyon érdekel. Tényleg az alvás miatt? :S
A Mensmentisről nem is hallottam még, pedig itt van nem messze tőlünk, a XI. kerben. Én magánorvoshoz járok, nőgyógyász-endokrinológus, de metformint is csak akkor ír fel, ha valaki babát akar, ha nem, akkor nem ad és akkor se, ha valaki már terhes. Meg eléggé elzárkózik az ilyen "hóbortoktól", mindig Dianét ír fel. Szóval ha meglesz a baba, akkor keresek egy másik orvost, aki lehet, hogy drágább, de legalább tényleg foglalkozik az emberrel. Azt a pár hónapot meg még kibírom a Szabó Györgynél...