Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.02.25 0 0 1538
Ebbe is kukk bele (én lusta voltam megnézni, ráadásul a büdösbogár éppen most próbálja szétszedni a szkenert), hátha találsz benne valami használhatót.
http://www.koicombat.org/forum/viewtopic.php?t=19570

Apropo, ha meghallgatsz egy tanácsot: a girján kívül érdemes még beszerezni egy-egy pár régi, azaz öntött félkezes súlyzót (3 és 5 kg), illetve még:
1. Régi öntött (azaz gömbös) kétkezes súlyzót (teljesen más dinamikájú gyakorlatokat lehet velük csinálni, mint az übermodernfasza különböző vasakkal felszerelhető krómozott csodákal).
2. A nyújtón kívül, húzódzkodáshoz, szerelj fel egy trapézt. A legelső húzódzkodásnál rögtön meg fogod érteni, hogy mi a különbség a két szer között.
3. Vannak még gyakorlatok rönkkel (k.b. 25 cm átmérőjű, k.b. 3 méter hosszú normál farönk), sziklával (formátlan, csiszolatlan kődarab - ahhoz, hogy mozgasd, mindig más-más fogást kell találnod, azaz az izmaid mindig más-más fajta munlát végeznek), vannak még medicinlabdák, fűrészporral és homokkal töltött zsák.
4. Még érdemes korláton és gyűrűkön dolgozni.
5. Gyakorlatok vasrudakkal (,,buzogányok") vagy ha azok nincsenek, akkor megtölteni valamivel két pezsgősüveget, és azokkal hancúrozni.
6. FUTNI. (Nem körbe-körbe a stadionban, hanem terepfutás, szintkülönbségekkel, gyorsítással, kocogással, ha lehet akadálypályával).

Én úgy vagyok vele, hogy nem hiszek a modernkori überszuper konditermes izzasztókban. Ott van unokaöcsém negatív példája, aki úgy néz ki majdnem két méterével, és agyongyúrt testével, mint egy szőke germán isten. Attól függetlenül ha fel kéne raknia egy függönyt, két perc múlva már szuszog. Az izomtömeg mellé hiányzik az izmaiból adinamika.
Előzmény: Zicherman Istvan (1537)