violini Creative Commons License 2009.02.23 0 0 3406

Nagyon tetszenek kék-zöldjeid. Ez a 2 színátmenetes? Nekem kék-sárga lett a kiindulóalapom, de lett néhány értékelhetetlenül ronda árnyalat is.

És milyen sötét az árnyalatok többsége... nekem is van 1-2 sötétebb,de inkább világosra sikerültek.

Mutatom:

Ez kis erdő, olyan 30X40-es. Vastag lenvászon,ezért jól látszik a szövése is,de ezt én szeretem (meg el kellett már használnom :-) Alapvetően elégedett vagyok vele, a nagylányom szobájába fog kerülni egyszer.

 

Ez egy gépihímzett vékony vászon, ilyesmit szerettem volna,ezzel is elégedett vagyok,élőben picit élénkebb.

 

Az első egy korábbi nem szép kékesszürke volt,kapott egy kis lilát. aztán a köv. 2 a kék-sárga átmenetes értékelhető kék árnyalatai. Az első jó kis felhős ég lesz, a 2. picit hidegebb türkisz,mint a képen,és ilyen társra vártam egy szép régi nadráganyaghoz. Az utolsó három aza kategória,amire Szizsu azt mondta,hogy az ilyenek sikerülnek a legjobban,és tényleg :-) A szeánsz végén elcseréletem Beával a lila maradékom kék maradékra, Szizsu is nekem adta a kékét meg egy kis feketét, és egy jó kis mixelés után ment is az üvegbe 3 lenvászonnal.Ezekkel is elégedett vagyok.

 

 

Az első sorozatban meggypirosra vágytam,de lila keveredett.Adriennek pedig meggypiros(nak látszó) volt lila helyett,így elcseréltük.Mosás után aztán minden lett,csak nem meggypiros,de már tudom mi lesz belőle.

Ami pedig nem sikerült,azt nem is mutatom,mert ilyestően csúnyák. Most várnak az átfestésre.

Előzmény: gubike (3401)