Ricorichard Creative Commons License 2009.02.18 0 0 303
Hát ennek nem lesz vége… najó, vágjunk bele!
1x is. Nektek válaszolok, de a kívülálló olvasóknak írok hisz ti egy társaságba tartoztok és akármit is írnék, csak visszavágni akartok.
Ezt kifelytem :

Kedves Axióma!
Miért vádolnálak bujdosással? Az Boery barátod ötlete és beszólási stratégiája! Miért nekem címezed? Csak kötekedni jó, mi? Olvasni nem? Nos, igen… olvasni neked nem. Mert ugye azt nem várom el tőled, hogy visszaolvass pár lapig, de pár sorig azt már igen!!!!
Itt nem lehet szerkeszteni, eltüntetni! Tehát az építő hozzászólásod pillanatában is ott volt az, hogy itt én írok márka függetlenül. És ezt meg is tettem! Pont az volt a gondom, hogy a klímaszerelő úr több Forumon és itt is olyat irt más gyártok gépeiről, ami nem igaz.
És pont az, a segítő szándék vezérelt engem, hisz a klímás úr mindenkinek sistemair ad el pedig nem mindenkinek az a jó.
Szóval kedves barátom, ha megtennéd, hogy hozzászólásaid előtt olvasol egy picit akkor nem olyan ellen írnál aki ezért harcol (ha csak nem konkrétan ez a cél) Ha nem tudod összehasonlítani a gépeket akkor minek írod le hogy nem tudod összehasonlítani?
Ez olyan hülye kérdés a részemről. Csak eszembe jutott…

Kedves Boery!
Kár, hogy 8 ilyen hosszú sorban magyarázod ki ill. simítod el vagy finomítod ezt a Nick mögé bújásos dolgodat. Mert nem kellett volna,ennyit már nem ér. Igen, nem rég regisztráltam, és ha ennek vége, akkor törlöm is. Csak egy hozzászólás miatt regisztráltam,de most itt tartok….
TÉGED IS szeretnélek megkérni,hogy olvass vissza pár bejegyzést!
Soha nem álitottam,hogy a Sistemair rossz gép lenne!
Vagy azt értelmezted félre, hogy csak háromról beszélünk és abból tettem utolsóvá? Akkor neked is kár volt beleszólni.
Több KP gyártmány van MO-on de ebből csak három gyártmány jó.
(szerintem) tehát a három felső kategóriás gépből ha ugytetszik írtam egy jellemzést amit gondolom nem olvastál el, hisz akkor nem írtál volna ilyet. De akkor mibe szoltál bele?
A lényeg, hogy a sisnek is van előnye,csakhogy nem az amit a klímaszerelő hangoztat. És főleg nem az a többi gyártó hátránya amit ő hangoztat. Ennyi volt. Több felhasználási mód van és abba bele tartozik az hogy valakinek a sistem jó. Igen, csak én szerettem volna, hogy ez választási jog legyen. Az csak úgy van ha a vevő ismeri a többi gép előnyét hátrányát korrektül!
Apropó klímaszerelő! Róla is ejtenék pár szót, mivel nem olvastatok lejjebb semmit beleszólás előtt hátha itt azt is simítani tudom a buksitokban. Lejjebb és itt is hangsúlyoznám, hogy én több forrásból is tudom, hogy jó szakember! Birtokomban lévő információk alapján csak ajánlani tudom! Éppen ezért tartottam fontosnak, hogy egy értékes ember ne gondolkozzon így. És ide írhattok nekem bármilyen okosságot,mert meg vagyok győződve arról,hogy akkor adok szolgáltatást, ha a legmegfelelőbb terméket adom el a vásárlónak.
És mivel tudom, hogy ott nem ezt történik, ezt akartam megvitatni.
Kedves Boery! Mindegy milyen csövet veszel csak antisztatikus legyen.

MINDEN TOVÁBBI HOZZÁSZOLOT SZERETNÉK MEGKÉRNI, HOGY OLVASSA EL UGY 16 OLDALTOL VISSZAFELÉ AZ EGÉSZET HOGY ÉRDEMBEN HOZZÁ TUDJON SZOLNI!