Switcher Creative Commons License 2009.02.17 0 0 297

Szia. Itt minden elképzelhető :-)).  De szerintem minden területen ez megy!

Az biztos, hogy a tv-k premizálása olyan adatoktól, eredményektől függ, mint pl. az elm. sznapok száma heti v. havi szinten (gondolom ezért kérik be nagy rendszerességgel), túlórák ugye nem lehetnek a jelenlétiben (amúgy meg kit érdekel mennyit dolgozol)(mert akkor nem kap semmit, max. fejmosást) és persze a leltáreremény (ami mindíg jó, csak nem a boltnak :-)) meg az az okos értékelő lap........... ja és a heti feladattervet el ne felejtsük!.......vétek lenne, mert különben még a végén nem csinálunk semmit egész héten. (max. tükrözünk hetente, ha nincs jobb....) Szóval aki annyira kekec az szerintem csak a saját fizetését félti, ezért erőltetik azt, hogy minden a nagykönyvnek megfelelő legyen. (ezt azért megértem, csak a stílusuk..., a megnyílvánulásuk...)

De az már túlzás, hogy pl. vasárnap ott van a tv. a boltban, látja, hogy mit csinálunk meg, legyen az takarítás vagy bármi más feladat, aztán hétfőn azért veszekszik az üv-vel, mert állítólag hetek óta nem vagyunk hajlandóak megcsinálni ezeket az általa kiadott feladatokat. Ezt már nem tudom megérteni, minek kell. Ez már sport....

És az örök nagy kérdés, háyn fő/műszak=az elegendő létszámmal, tehát mikor vagyunk sokan és mikor kevesen???? Szerinted? Mert ha megy a 4 kassza a tv szerint sokan vagyunk, ha meg nem tudjuk kiállítani a 4 kasszát miért vagyunk ilyen kevesen? Na most akkor? Hatékonyság=4 fő sok, 3 kevés! Na?

 

Előzmény: nika33 (296)