Törölt nick Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5875
Majdnem bepisilő férfi lehet bárhol,de legkocentráltabban olyan nyilvános,hosszú ideig tartó tömegrendezvényen láthatsz,ahol a wc-k száma nem ilyesmire van méretezve.Ilyen volt még régebben a BNV. Sok ember egesz nap,kevés wc. Dél körül a férfi wc-k előtt már kígyózott a sor. A bejútásra sokat kellett várni,mert odabent kevés fülke lehetett. A fárfiak szidták a rendezőket,és megbeszélték egymás között,hogy kinek mennyire kell.Egy fiú negyed órás keserves szenvedés és táncikálás útán csak a sor közepéig ért,majd nem birta tovább és előrement,ahol mondta,hogy mindjárt bepisil,engedjék be. Az ott állók látva a fiú állapotát mondták,hogy rendben,menjen csak..Eközben egy, a sor vége felé álló jólkiöltözöt gatzdag f.sz,aki szintén sűrűn egyik lábáról a másikra állt,nemtettszését fejezte ki a fiúknak,mondván,hogy másnak is kell,mégsem furakodnak előre.A lány még nem jutott be,keresztbe tett lábakkal várta,hogy a bent levők kijőjjenek végre. Majd feltünt egy anya,aki a kisfiát szerette volna beprotezsálni és épp a fiútól kérdezte mehet-e? A fiú már nem is tudta mit válaszoljon,mikor is elkezdődött a kálvária. Két sietős férfi tünt fel a szinen,akik határozottan az élre tőrtek és közölték a "kiállitóknak nem kell sorba állni"begyakorolt szöveget. Mondjuk az egyiken látni is lehetett,hogy tényleg kell neki,ezért is volt olyan határozott.

Értsék meg,hogy bepisilek!-mondta elkeseredetten a férfi.

Én is már..egész nap nem hagyhatom el a standot és sietnem kell vissza.-válaszolta a harciasabb kiállitós férfi. Valaki közben kijött és a szemfüles anyuka berontott a fiával a többieket megelőzve. A fiú előrehajolt kicsit,megpróbálta egyik kezét lábai közé szoritani,másik kezével a falnak támaszkodott. Nem mozdult egy percig,csak lejjebb ereszkedett,már majdnem leguggolt. Ekkor valaki megint kijött a wc-ből,mondták a lánynak,hogy menjen,de alig birt mozdulni és a harciasférfi beelőzte. A fiú mintha sirásra állt volna a szája,a másik kiállitó férfi azt mondta,hogy majd beengedi maga elé. A fiú meg mintha azt felelte volna(nem jól hallottam 5m-röl),hogy most már mindegy. Rögtön a lábára néztem és láttam,hogy kicsit folyik végig a pisi.Továbbra is úgyanolyan görnyedt testtartásban volt,próbálta a többi pisit visszatartani. Ekkor kijött az anyuka fiával,és a fiú összeszoritott lábakkal becsoszogott. Amit láttam nagy élmény volt,de a lfiút is sajnáltam picit.

de még nincs vége énis már rég óta állokés egyik lábamról a másikra és még legaláb 9 ember volt előtem az ingerem ojan 8-as lehetet példátvetem a tolakodókról akik előre mentek én is mondom nekik hogy majd be pisilek de hiába nem engetek visza a hejemre se 3-embernyit tyústam hátréb. mikor már csak 4-en voltak előtem éreztem hogy bemegy. egy kicsi be is ment de aztán elálítotam 2 ember előtem . nem bírom tovább elkezdtem futni de se hol sincs bokor 2perc után az emberdzsungelbe összwe visza piasiltem magam. (nem volt ojan jó érzés mint ha direkt csináltam volna)