zsomi.vac Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2213

Tudod............... mondasz valamit.Lehet hogy így is hagyom amíg nem lesz meg a lerekesztés.Aztán ha megvan akkor lerakom a földre és újra beröffentem:-).

A héten áttörésre számítok, bár még nagyon sok a dolog.

A beépítőkeretet átvariálom, mert a vas ami a testhez van (volt) ragasztva és csavarozva, az felszakadt,és azért tud a moci illegni-billegni.Az a tervem hogy 4 új rögzítési pontot kialakítok a hajón.A terv az hogy átfúrom a testet 1 db 8as 10.9es csavart besűlyesztek1 10x10es kazánlemezbe,felülről pedig kap 1 30x30x5ös 10 cmes zártszelvényt.Erre fog támaszkodni a motor.Így a felfogatás a 40cmes fesztávról 1,2méterre szélesedik ki ami biztosan tartja majd a motort.Még azt nem tudom hogy a régi felfogatást is alatta hagyjam -e és az új csak a billenést akadályozza meg ,vagy csak az új szerkezet maradjon.

Ez a terven a csütörtöki napra.Pénteken a leválasztást teszem be, és levágom a ventit a kellő méretre.Szombat pedig a kormánylapátok beépítése- beállítása után,gázbowden és szivató bekötése, és a szárazföldi próba napja lesz.

Ha pedig valami lassabban megy mint gondoltam akkor a felsorolt időrend mondjuk jövő szombatig eltolódhat minden gond nélkül.