M.T. Creative Commons License 2009.02.15 0 0 1537
Olyan sokan nem utazunk ezen a vonalon mostanában, így egy kis útileírás:
tegnap mentem, ma jöttem Akarattyára.

lefelé 4544 után gondoltam, megnézem, ha 9716 Bz, akkor biztos Aliga felé megyek, ha nem, akkor körülnézek. Nem Bz volt, hanem BDh, Bhv. De elég koszosnak tűnt, és közben benéztem az állomásra, lehangoló volt, nem láttam semmi jó helyet a várakozásra (a bent álló vonatot a legkevésbé). Így elmentem Aligára a 8716-tal (3 halberi), mivel ehhez van busz Akarattyára. A busz amúgy is közelebb áll meg a házhoz. Nagyon kevés utas volt a vonaton.

Vissza ma reggel 9729-4537. Ez annyira egészséges átszállási időkkel rendelkezik, hogy az összesnek ilyennek kellene lennie (csak 6 perccel hosszabb a gyorsnál).

9729 persze Bz egy mellékkel, voltunk rajta összesen négyen, ide valóban elég lett volna egy taxi, csak azért, hogy Laci bácsinak igaza legyen. Na jó, Szfv. reptéren felszállt még két ember.

Gps-szel játszottam az úton. A Bz max. seb. 88 km/h volt, lehet, hogy azt az időt akarta behozni, amit Csajágon összeszedtünk a kereszt miatt. A szomorú az, hogy ezt a sebességet a Flirt csak Érd után érte el. A 30a jobb vágánya sem piskóta, de a bal egyenesen kriminális.

Csajágon a 27-es vágányán látható nyomok, talán hetente végigmegy rajta valami vizsgálómenet?