boy69 Creative Commons License 2009.02.12 0 0 5702
  Szia Viktor!

Nem semmik vagytok a haveroddal együtt.

Miután elolvastam a hozzászólásodat, gondoltam, kipróbálom. Először a munkahelyemen akartam kísérletezni, mivel nem tűnt nehéznek a feladat. Először teljesen szárazon (pisi nélkül) próbáltam ki, és rájöttem, nem is olyan egyszerű, és közben rettenetesen felizgultam, így inkább pár perc alatt könnyítettem magamon.

Élesben este fürdés előtt, mosásra váró nadrágban és gatyában kísérleteztem. Gyorsan kicsúszott az „irányítás” a kezemből, hatalmas melegség öntötte el mindkét lábszáramat. (Még szerencse, hogy a munkahelyemen nem próbáltam ki!) Ezután egy száraz gatyával újra próbálkoztam, igaz, nem telítettem meg teljesen a fitymát. Néhány csepp szivárgott ki. Ekkor már kőkeményen állt a dákó, de újra megpróbáltam. Eredmény: nadrág híján fel kellett mosnom a fürdőszobát.

Éjszaka nagyon kellett pisilnem, pizsamában próbálkoztam, gatya nélkül. Mivel elsőre szárazon megúsztam, elvégeztem a dolgom, majd visszafeküdtem aludni.

Reggel nehezítettem a feladaton: felöltöztem munkába indulásra kész állapotra, szűk alsót és farmernadrágot vettem fel. Annyi szivárgott csak a gatyába, hogy a nadrág még foltos sem lett. Pisilés után azért hagytam rajta egy diszkrét foltocskát. Mire beértem a melóba, már nyoma sem volt.

Ajánlom másoknak is kipróbálásra!

Előzmény: CSV93 (5701)