Kirus78 Creative Commons License 2009.02.11 0 0 5218
Kedves Percy,
Ugyan az említett farsangi bulin nem voltam ott, de mint egy linedance csapat tagjának, és mint egy zenész feleségének, engedd meg nekem, hogy a "bénák, amatőrök, gátlásosak" jelzőt zokon vegyem kicsit.
Azt, hogy egy táncos milyen zenére táncol, azt döntse el Ő maga. Ezen a fórumon jelenlévő zenészek azért nem játszanak punk zenét, mert nem szeretik. Ha valaki nem szereti a koppintott Fonográf zenét, az nem kell, hogy meghallgassa. Ha pedig szereti, de nem érzi azt, hogy ez az a zene, amire linedance-elni kéne, akkor ne táncoljon rá. Például attól, hogy a férjem a country-ír zenét szereti (és még sorolhatnám), ezt a műfajt műveli, és nem hajlandó "mulatós" zenét játszani, attól még senkinek nincs joga elvitatni, hogy jó zenész (szerintem az, remélem ez nem csak az én véleményem). Mint ahogy Neked sincs jogod bénának, amatőrnek titulálni senkit, mert szerinted nem tud Fonográfra táncolni.
Sajnos a hazai csapatok többsége azzal a problémával küszködik, hogy szinte már minden műfajra táncolnia kell, ha élő zenére szeretné ropni. Ugyanis a legtöbb helyen (gondolom ezt itt senkinek sem kell bemutatni) nem kell a country zene.
Mindig elolvasom ezt a fórumot, mert érdekel a jelenlévők véleménye a rendezvényekről, zenekarokról, de azért nem szoktam írogatni. Most sem szeretném egy zenéről szóló fórum képét a válaszommal rontani, de ez kikívánkozott belőlem.

Amúgy, ha úgy érzed, volna mit mutatnod Nekem/Nekünk ezen a téren, én szívesen veszem az okítást. Jobbtól tanulni mindig öröm.

Üdvözlettel:
Kirus (egy nem éppen béna, ám nem profi, de semmiképp sem gátlásos táncos)
Előzmény: perszy (5216)