Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.02.11 0 0 40024
Peeersze. Megint vatikáni valuta, ,,Isten éltesse"!
Én kápéval is megbékélnék.:P

Amúgy ritka xar születésnapom vagyon. Valahogy ezek a jubileumi dátumok soha sem jönnek össze nekem. Cigi nulla, pipadohány nulla, pia nulla (van alkoholfrei amarettom, azt iszom kávéban). Nem jött meg időben a szülinapi ,,szeretetcsomagom". Így marad az egészséges életmód: délelőtt voltam nyelvet tanulni, utána futottam nyolc és felet, utána lementem edzőteremben, hancúrozni a tatamira, most meg ide írok.
Asszem főzök maganak még egy teát (alkoholfrei amarettóval) és olvasok valami érdekeset.
(Éppen most kaptam kézhez egy érdekes manuált: ,,Rail Operations in smaller scale Contingencies. Role of the Rail Unit, Unconventional Operations, Defense Measures,
Attacks on the Right-of-Way, Train Operations, Armored Trains and Cars,
Countermeasures... blah-blah-blah, stb.)
Utána meg leülök a ,,százas" térképek fölé, és tovább próbálom feltérképezni két szektorban az operatív játék célterületének két zónájában a vasúti pályák állapotát, a közútakat, és ezek forgalmát. Bámulatos, hogy mennyi minden információt be lehet szerezni az interneten. Főleg úgy, hogy szinte mindenki igyeksziktelepülés-weblapokat készíteni, web-kamerákat helyez az ablakba, és sok-sok szép tájképet és családi fotót helyez a netre saját teleplésének környékéről. (P.l. olyan apróságokat is fel lehet rajtuk fedezni, mint a teherautók súlyát vagy magasságát korlátozó táblákat, vagy az útmenti vezetékek fajtáját, benzínkút áteresztő forgalma és fajtája (földalatti tartály, tartálykocsiból történő tankolás, stb.), stb.)
Szóval, egyre érdekesebb ez az operatív játék.
Előzmény: swordmanus (40018)