CSV93 Creative Commons License 2009.02.11 0 0 5701
  Attól tartok, baj lesz, de egyre bátrabb vagyok bepisilés fronton, pedig a napokban kis híján lebuktam apám előtt. Kék farmernadrágról áttértem a fekete kordbársony nadrágra. Jobb a nedvszívó képessége, és a folt is észrevétlen marad.

Előre bocsátom, nem vagyok homo, annak ellenére hogy egy haverommal közösen is szoktunk bepisilni.

Haverom mutatott egy felettébb izgalmas játékot:

A WC előtt állva a nadrágon keresztül a lelógó farkat megmarkolni a fityma végénél fogva, akkorát beereszteni a fitymába, hogy majd szétdurran. (Körülmetélteknek nem ajánlott játék!) Ezután a másik kézzel sliccet lehúzni vagy sliccgombokat kigombolni, felülről a gatyába benyúlni, és a csövet úgy kiszabadítani, hogy ne szivárogjon ki a pisi. Teljes siker, ha száraz marad az alsónadrág. Fél siker, ha kiszivárog valamennyi, de nem marad számottevő folt. Sikertelenség, ha mind bemegy, de ilyenkor az érzés kárpótol. Az akció után szárazra törölni a makkot, és kezdeni elölről az egészet. Versenyezni is lehetne, kinek hányszor sikerül. Nyáron éjszakánként a természetben is lehetne csinálni, akár lányok bevonásával is, ők lennének a zsűritagok.

Haverom már nagyon profi ebben, én még csak itthon gyakorolom a WC előtt, egyelőre csak alsógatyában. Eddig max. 2-szer sikerült szárazon megúsznom a dolgot, de már a másodiknál kőkeményen állt a farkam. Volt olyan, hogy már a második próbálkozás közben el is élveztem.

Fiúk, próbáljátok ki, és írjátok le, hányszor sikerült. Ha van kedvetek és időtök, részletes élménybeszámolót is szívesen fogadok.