Dr.W.Gy. Creative Commons License 2009.02.11 0 0 438
Na senki nem érez késztetést hogy elemezze a tegnapot? :-)

Alapjában remek koncert volt, kíváncsi voltam az új zenekari felállására és a setlistre, ami kimondottan jól lett összeválogatva. Az új lemezről is azokat játszották, amiket szeretek, bár pár klasszikus (Loreley, Cartouch, Past time... stb.) kimaradt.
Nagyon készültem arra, hogy amikor Candice megkérdezi mit akarunk hallani, beüvöltsem hogy a Way to Mandalay, ez a legkedvencebb számom és sose játsszák, pedig voltam is pár koncerten, megvannak a dvd-k. nem is értem miért hanyagolják, zseniális. Örömömre aztán ketten is megelőztek és bekiabálták :-) Annyira feldobódtam hogy majd most...de nem :-( Tulképp nem is értem mire jó ez, sose azt játsszák mait bekiabálnak, így meg kár az egész felhajtás.
Candice ismét hibátlan volt éneklésileg (bár számomra is kissé túljátssza ezt a tündi-bündi vihogós szerepet, de nem probléma) és nagyon tetszett a hegedűs lány produkciója. És nyomtak több mint 2 órát, elégedett vagyok, jól éreztem magam. Az előzenekar kissé uncsi volt, de belefért, azonban a helyszín akusztikája botrányos volt, visszhangos (legalábbis ahol én ültem), különösen az ének, zavaróan. Aztán halk is volt pedig Candice igyekezett, és a a helyszín önmagában is hangulatlan volt, sokkal jobb volt a margitszigeti fáklyás színpadkép és hangzás is.