puzzle11 Creative Commons License 2009.02.10 0 0 16
Kedves Apuka!

Nekem az öcsém 10 éves kora óta beteg. Most 35 és még mindig vannak rohamai, sőt egymás után akár háromszor is. Az első utáni rohamok sokszor már a mentőkocsiban, vagy kórházban jönnek, amelyek csak akkor fordulnak elő, ha az öcsém nem tartja be a szabályokat (gyógyszer, kávé, kóla, villódzó fények, stb.)
Nem is ez az amit meg akarok Önnel osztani, hanem a fiával kapcsolatos észrevételem, ami persze nem alapszik semmiféle hozzáértésen csak talán tapasztalaton.
Az oltással együtt fellépő lázas állapot idézhet elő talán rohamot, ha a gyermek esetleg tényleg epilepsziás. Mivel a láz kiváltó ok.
Ezt csak hozzászólásnak szerettem volna írni, azért jobb, ha kivizsgálják a kicsit.
Azt is olvastam régebben, hogy a kisgyermekkori epilepszia nem feltétlenül jár azzal a sokak által ismert görcsös, merev rohamos állapottal. Van, hogy csak úgy tűnik, a gyermek elrévedt kicsit hosszabb ideig és nem figyel, de ha ez a révedés "merev" állapotú, tehát a szeme sem mozog és a teste sem, akkor lehetséges már egy enyhe lefolyású roham is.
Köszönöm, hogy elolvasta soraimat.
Kívánom, hogy gyermekénél sikerüljön megtalálni az okokat, és még inkább remélem, hogy ne találjanak semmilyen betegséget és egészségben, boldogságban nőjön fel!!
Üdvözlettel: Kun Gézáné
Előzmény: microdimension (15)