békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.02.10 0 0 4665
Kedves Soká!

Köszönjük az észrevételt. Evvel felhívtad a figyelmet a topikra, ahol - ahogy elnéztem - dacára némi moderátori beavatkozásnak - nem tért vissza a topik a fórumokon megszokott kerékvágásba.

Egyben megragadom az alkalmat és megemlítem, hogy a fórum szabályait a Tudnivalók rovatban megtalálod. Régi nick vagy - mint írod - 7 éve fórumozol. Csodálom, hogy ennyi idő alatt nem tudtál sort keríteni a Modus Moderandi tanulmányozására (http://forum.index.hu/Custom/showModMod). A 8.d pont különösen érdekes az adott aspektusból.

Tévedsz, a hozzászólásod marad, minden jó valamire, ez a megtartásra. A moderátori topikok azért vannak, hogy itt tudjanak a userek velük kommunikálni. Most el fogom neked mesélni a szabvány mesét. A fórumba éppen most regisztrált a 986532. nick és most nyitották meg 187839. topikot. Hogy pontosan hány tízmillió hozzászólás van a rendszerben, annak most nem néztem utána. Ne várj tehát egyéni elbánást, ez egy nagyüzem.

A véleményedet elmondtad. Az utolsó moderálás óta legyártott hozzászólásokat én gyomláltam ki, és meg is küldtem nektek olvasgatásra, nem vettem el semmi. A topikot be is kedvenceltem, amit az olvtársaid alkalmasint biztosan meg fognak köszönni neked. Kiváló referenciáim vannak. Most csak töröltem. Ami mostantól következik, az viszont már nem gyakorlat.
Előzmény: Soká (4663)