breien Creative Commons License 2009.02.05 0 0 340
Elolvastam az említett cikket.
Attól tartok, hogy az elmúlt években többen is megváltoztunk legalább olyan mértékben mint a Babarczy Eszter. (nem tartom ironikusnak a cikket, inkább kétségbeesettnek, egy kétségbeesett ember segélykiáltása a hazai "politikai mocsár" láttán egy ilyen válságos időben )

Esztike is megváltozott, ugyanúgy, ahogyan én is megváltoztam.
Tudod, ha nekem valaki 2006. augusztusában azt mondja, hogy alig egy hónap múltán esőben, hóban minden este a Debreceni Kossuth tére megyek követelni , hogy "Gyurcsány mondjon le", körberöhögtem volna az illetőt.
Ennek ellenére, alig egy hónap múltán esőben, hóban minden este mindaddig, amíg a "bőszödi monológtól meg nem undorodtam" ott voltam a téren és mind a mai napig a "Gyurcsány takarodj" topicban az aktuális érveimet leírom annak érdekében, hogy eltűnjön a közéletből ez az ország, nemzetromboló "parazita féreg" (ez az alak több kárt okozott ennek az országnak négy év alatt, mint a cuclizmus több mint negyven év alatt. Azt a kárt, amit eddig ennek az országnak okozott, nagyságrenddel több időbe fog tellni helyrehozni, amennyi idő alatt elkövette a gaztetteit.

Az ellenzék felelőssége, hogy mind a mai napig tétlenül nézte ennek a "féregnek" az ámokfutását, rombolását ebben az országban.
Látod, 2006 szeptembere előtt ilyeneket soha nem írtam volna le. ( 2006. okt. 23-a ekkora mély sebeket hagyott bennem is, hogy azóta ilyenekre vetemedem. ember, olyan aljasságot, amit akkor ez az alak elkövetett a"saját nemzete"? ellen ,soha nem tett volna )

Gondolj bele, a tehetetlenség egyre nagyobb és mélyebb indulatokat szabadít fel bennem is és rajtam kívül még több millió emberben zajlik le mindez. Isten óvja ezeket a "gazembereket" attól, hogy az indulatainkat szabadjára engedjük. több mint ötven év elfolytott indulatait nem kellene szabadjára engedni, mert annak beláthatatlan következményei lesznek ebben az országban. ( jogos az IMF félelme , amikor ezt emlegeti a magyar helyzettel kapcsolatban )
Előzmény: Törölt nick (339)