Egyes! Creative Commons License 2009.02.03 0 0 10
Hááát... Én nem tartanám jó ötletnek, mert elszabadulna a verbális pokol...
Pillanatok alatt átváltozna az egész a moderálatlan chat-oldalak hülyegyerekdéire: "kurvannyát mindenkinek!" és hasonlók, végleg lehetetlenné téve az így bár akadozó, lassú, de türelemmel még folyamatában működő beszélgetéseket (igen, néha azért azt is lehet a polidilin).
Ilyen tiltakozó jellegű megoldások helyett inkább tartanám elfogadható megoldásnak a túlterhelés ellen a nem érdemi témákat felölelő fórumok ideiglenes bezárását. Lássuk, mire gondolok:

"# Hozzászóló bajnokság
Törzsasztal-játékok, 18:16
# Akié legtovább az utolsó hsz., az nyert
Törzsasztal-játékok, 20:04"

Ezek a 2. és 3. legpörgősebb topikok. Kérdem én: minek ezek? Foglalja a helyet a szerveren, mert ugye az Indexnek muszáj archiválnia minden egyes nyamvadt hozzászólást, meg azért, hogy az új fikanickek gyorsan letudják a 30 hozzászólást a sorozatlövő topiknyitásokhoz. Célja: semmi, értelme: semmi, de nem baj, legyen, csak ilyen válságos állapotok alatt nem túl célszerű.
Mellesleg felőlem akár a polidili is lekapcsolható lenne, attribútumaiban a fentiekkel eléggé korrelál.
De a szaktopikok, eü. és SOS topikok azok mindezeknél sokkal fontosabbak.

Vagy nézzük a pozitív oldalát: így egészen nosztalgikus. Mint régen, mikor 3-4 nap kellett, mire hozta a válaszlevelet a postás...:-) Ehhez a nyamvadt hozzászóláshoz is elcsesztem 40 percemet, és még az se biztos, hogy átmegy - jobb, mint egy szafari igazi vadakkal!
No, ne legyetek elkeseredve, lehetne rosszabb is, sőt máshol meglehet, most is az, szükség van rátok, fel a fejjel!
Előzmény: légycsapó (-)