boy69 Creative Commons License 2009.01.31 0 0 5656
Szívesen járok strandra, uszodába. Előtte sok ásványvizet fogyasztok. Különösen lakóhelyemen kívül szeretek akciózni. Amíg a pénztárnál állok, a jól bevált zsebre tett kézzel becsorgatok valamennyit. Az öltözőbe érve már kezd szikkadni, de a folt még élesen kivehető. Az öltözőben lévő emberektől függően teszem láthatóvá művemet. Ha csak öreg bácsikák vannak, akik egyébként is megbotránkoznának, vagy ismerőssel találkozom, észrevétlen maradok, a póló takarásában. Fiatalok esetén először felülről kezdek vetkőzni, utána következik a nadrág, és csak a legvégén az alsógatya. Ilyenkor mintegy időhúzásképpen a zoknival hosszabb ideig bíbelődöm. Előbb-utóbb hátha észreveszi valaki.

A fürdőgatyám mindig tiszta marad a fürdés, úszás előtt, nem akarok a medencébe juttatni.

Általában már az uszodába érve erős az inger, ami a medencében hatványozódik. A végén már nagyon erősen kell szorítani, hogy be ne folyjon. Az öltözőig már nem mindig érek el, szép lassan, szinte észrevétlenül végigfolyatom a lábamon, hagyva némi tartalékot az öltözködés idejére is.

Miután felveszem a tiszta vagy a megszáradt alsót, elmegyek a WC-re. Az utolsó néhány cseppet jól látható helyre beengedem (max. 10 forintos nagyságú folt), így megyek vissza, folytatni az öltözködést. Ezt eddig már néhányan észre is vették, a szemem sarkából figyeltem a reakciójukat és a nadrágjukat/alsójukat. Eddig még nem akadtam „partnerre”, pedig egy ilyenkor megjelenő foltocska egyértelmű jel lenne.