breien Creative Commons License 2009.01.31 0 0 9049
Üdv madár.

Távol akartam tartani magam a legújabb "sztoritól", mivel pontosan ismerem a borsodi helyzetet, s azt is mikor és miért fordult meg jelentősen a helyzet, mikor és miért növekedett jelentősen a "megélehtési bűnözés" egy bizonyos nép csoport körében.


Munk Veronika írása "kiverte nálam a biztosítékot". ( a legutóbbi eset kapcsán, a városi kapitány megnyilatkozását illetően, összehord hetet-havat, fölöslegesen )
Ha már megtette, hiányolom tőle, hogy nem tett említést az ellenérdekelt fél "rasszista" megnyílvánulását illetően (liberális újságírótól elvárható lett volna, amikor is pm.-ként, amikor vissza tartotta az ÁFA-t "rasszista kijelentéseivel" jellemezte az érintetteket. neki, szabad? hun van itt a "jogegyenlőség", a liberalis érték?

Csupán ezért, kiállok a elmozdított kapitány azonnali vissza helyezését illetően Miskolc rendőrkapitányi állományában, vagy azzal is kieggyezek, hogy akik elmozdították onnan, azonnali hatállyal mondjanak le jelenlegi beosztásukról. Egyúttal, aki "leqúrvázta ezt az országot" az is mondjon le tisztségéről, mivel mélységesen megsértette azt az országot (adózó állampolgárait) akiket kifosztott. (pedig, ű nem is megélhetési bűnöző, csupán "kleptomániás szarka") úgy is megfogalmazhatnánk, "pitiáner, kistílű bűnöző", akinek annyi esze sincs, hogy felfogja ésszel, mekkora károkat okozott eddig ennek az országnak, a nemzetnek.

Télleg madár, mér nem viszgáljátok már ki az általuk elkövetett "köztörvényes bűncselekményeket"? Látod, ebben hibás a Pásztor, mert akkor már a statisztikában nem csak az "etnikumot" kellene emíltenie.

hun vótál eddig?
Előzmény: feketemadár (9048)