Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.01.31 0 0 736

Íme, amikor a női agresszivitás egyik oka, a legjobb gén megszerzésének a vágya olyan mértékben és irracionálisan megerősödik, hogy még előző, saját utódját is képes meggyilkolni csak azért, hogy egy valszleg jobb géntől szerezhessen egy jobb utódot. És ráadásul mindezt teljesen tudatosan, tudatában tette súlyának, nagyon is ravaszkodva próbálta tettét eltitkolni. Rémes!

És ezeknek szavazati joguk lehet? Strindberg, segíts!

 

Megölte lányát, hogy ne hagyja el a barátja

 

Pénteken elítélték azt a kanadai nőt, aki egy évvel ezelőtt megölte lányát, csakhogy az élettársa ne hagyja el.

 

Az új-skóciai legfelső bíróság pénteken bűnösnek talált egy kanadai nőt, aki a vád szerint megölte saját lányát, hogy megtartsa barátját. A 34 éves Penny Boudreau életfogytiglani börtönbüntetést kapott, húsz évig biztos, hogy nem részesülhet kegyelemben.

A nőnek azt mondta a barátja, hogy válasszon: vagy a 12 éves lánya, Karissa, vagy ő. A nő az ultimátum után Bridgewater város közelében egy elhagyatott helyre autózott gyermekével és egy zsineggel megfojtotta. Ezután a közeli folyóhoz hajtott és a partra gurította a holttestet, a gyerek néhány ruháját pedig egy köztéri szemetesbe dobta.

Hogy palástolja tettét, a médiához fordult, és a televízió nyilvánossága előtt könyörgött Karissának, hogy jöjjön haza. Az eset tavaly januárban történt, a lány megfagyott holttestét azonban időközben megtalálták, ezután tartóztatták le gyilkosság gyanújával Boudreau-t 2008 júniusában.

 

http://index.hu/politika/bulvar/valaszt0130/