ring9 Creative Commons License 2009.01.30 0 0 4760

Hűha! Nektek hála most meg a bőség zavarával küzdök! Mindannyiótoknak (nem sorolnék fel mindenkit) nagyon-nagyon köszönöm, hogy ilyen segítőkészen elláttatok infóval! Nehéz hét áll mögöttem (munkaügyileg), de jövő héten megkezdem a kutakodást a feljegyzett adatokkal.

 

Bela2200! Igazad van, amúgy is szándékomban állt egy másik orvos felkeresése is(több szem mégis többet lát), de nem akartam ezt anélkül, hogy a műtét utáni állapotról nem tudok semmilyen képet magammal vinni, anélkül a nyugati orvostudomány szinte tehetetlen. Kiem dokihoz pedig - ismerve már a módszerét -nem mernék egy operált gerinccel elmenni.

 

Maria73! Nem is kell rosszul érezned magad, mert azt teszed, ami az egészséged miatt szükséges. Engem mindig idiótának neveznek az ismerőseim amiatt, mert szinte mániákusan ragaszkodom ahhoz, hogy "egyszerű", nem protekciós, ismerős betegként is megfelelően lássanak el. És igazuk van abban, hogy ettől a rendszer nem fog megváltozni, és csak magammal szúrok ki, dehát tényleg nem vagyok 100-as!