cíprian Creative Commons License 2009.01.30 0 0 322

Kedves breien!

 

Szeretném ha látnád, hogy én nem pártos alapon nézem a politikát. Írtózom egyébként is a csordaszellemtől, ha lehet egyetlen gyülekezetnek nem leszek a tagja. A kormány teljesítményét naturális tényezőkhöz kötöm. De nemcsak naturálishoz, hanem ahhoz is, hogy a Magyarország kft nevű gazdasági egységnek milyenek a vezetői. Ebbe vastagon bele tartozik, hogy ebben a kft-ben milyen emberi módon dolgozni.

 

Nos, lesújtó a véleményem nemcsak a kft vezetőjéról, hanem az igazgatótanácsról és a közgyűlésről is. A kft vezetője dumafranci, nincsenek jó vezetői tulajdonságai. Az én kft-mbe nem venném fel, mert hátráltatná a munkát a szövegelésével, és azok sem dolgoznának intenzíven, akik egyébként nélküle szárnyalnának. Ismerős az ilyen munkaerő, csak akkor tudjuk meg milyen teher volt, amikor elküldjük.

 

Az igazgatótanácsát ez a vezető egyenként lekötelezte magának, nem ér egy szót sem. De milyen a kft közgyűlése?

 

Hát ez az. Lehet egy egész közgyűlést lekötelezetté tenni? Úgy tűnik igen, ezzel a jelenséggel csak mostanában kezdünk megismerkedni. A machiavellista kormányzással ismerkedünk meg mostanában. Ez sem volt idáig. Szédült perspektívái nyílnak meg előttünk: a nyugdíjas korosztályt veszik meg manapság annak érdekében, hogy hatalomban maradjanak. Hát... üzenem, rossz a számítás, merthát kedves kft vezető a hanghordozásod nagyapát idéz, de azért élettapasztalat is kellene ám hozzá a tag. Mi átlátunk rajtad. És a közgyűlés? Az is.

Előzmény: breien (321)