cath555 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 302
Egyreszt mindezt valoban mondtam. Koszonom a forditast. Masreszt azt is mondtam, vagyis benne foglaltatott, hogy az emberek tobbsege nagyon klasszul megfogalmazza, mit akar a befogado orszagtol: pl. penzt, napsutest, meleget, oceant, szocialis biztonsagot, ovodat, jovot a gyerekenek, aztan van, aki ingyen lakast, menekultstatuszt, vagy epp utlevelet/allampolgarsagot, egyentol fugg. Az, hogy o ezert mit tud "cserebe" felkinalni, sokaknal elsikkad.

Es az nem igaz, amit irtam, hogy ha a biznisz nincs meg, akkor ugy hivjak, turizmus. Ugy is hivhatjak, hogy menekültügy vagy Voroskereszt. Gondolom, egyikre se utazik innet senki.

Rikibaba: neked meg nem kene megsertodnod, egy szoval nem vontam ketsegbe (mas se tette) a ferjed munkapiaci vagy emberi "erteket", se a gyerekedet, es a tiedet sem. Azt irtam, tulajdonkepp mint autoszerelo, akar talalhatna is munkat. Ha. Ha tudna kommunikalni valamilyen nyelven, amit a norvegok is ismernek. Anelkul is lehet, hogy talal valamit, csak ennek nagyon kicsike az eselye, nem izombol, hanem realisan nezve a dolgokat.
Előzmény: Hmmmm (291)