maria73 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 4745

sziasztok!szia RING9!

 

szóval!a kislányomnak tartottunk szülinapot,és az osztálytárs szülei kérdezték mi van velem!elmeséltem!ez volt szombaton!a srác teljesen ki volt akadva a hercehurcán,és azt mondta hétfőre másoljak le minden papíromat!megy pestre a lászló kórházban a főigazgató jó cimborája,megnézi a papírjaimat és kiválasztja a legjobb dokit,aki tud segíteni!hétfőn kaptam a telefont,hogy kedd 9 órára tud fogadni itt a lászló kórházba a doki!felmentünk,átnézett mindent papírt,elbeszélgetett velem,és felhívta a jó barátját aki a gerincközpontban fődoki,a Dr Varga Péter Pál.kb. csak márciusba tudott volna fogadni,de kiharcolta a doki és így du 15 órára mehettem a gerincközpontba!igaz,hogy másik két doki vizsgál meg,de a DR Varga letelefonált nekik,hogy vizsgáljanak meg!ha meg kell műteni akkor azt is vállalják!6 hét múlva kell jelenkeznem!

nem szoktam "csókós"lenni,de most nem maradt más válsztásom!nem szégyenlem éltem a lehetőséggel!egyenlőrre egy fillérembe sem került!viszont ha műtét azT A dr VARGA pÉTER CSINÁLJA!

Egyébként én sem gondoltam,hogy ilyen hamar sorra kerülök!én is hatalmas várakozó listárol hallottam!

 

sajna magánrendelést nem tudok pesten,de leírom a gerincgyógyászati ambulancia telefonszámát,itt vizsgált a DR Szöllösi Balázs,esetleg kérdezd meg hogy van e magánrendelése!061887-7900

 

mindenkinek kellemes és szép napot!

Előzmény: ring9 (4740)