alfaomega73 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 9061
Elgondolkodtató! Ha némelyik nem lenne túlspilázva, még azt is mondanám, akár igaz is lehet... A száraz tényekre alapozva (meghalt több mint egy féltucat ember, a számuk kétséges) ölés volt, ebből kell kiindulni.

Az utóbbi idők történéseiről pedig azt mondom, gyalázat, hogy Robink bizonyítékokkal együtt is kevesebbet kapott (tulajdonképpen), mint Kaiserék bizonyítékok nélkül.

Nem t'om, ti hogy vagytok vele, de azért bennem maradt még néhány kérdés. Ott voltam a tárgyalásokon, és Robink világosan elmondta, hogy Laci a "bankrablás" után eltűnt néhány perce, amíg ő, Robi az autóban várakozott. Namármost. Nyilván ezt elmondta korábban, a rendőrségi vallomásaiban is. Nem emlékszem egyetlen emberre sem, aki megkérdezte volna 2007 július 13-a előtt Lacit, hogy te, figyujjmá, miért pattantál le, kivel találkoztál akkor?

Aztán meg arra sincs elfogadható magyarázat, hogy azok a zsaruk, akik Mór határában megállították Laciékat, miért tévedtek 6 órát az igazoltatás-büntetés elkönyvelésénél??? Ennyit csak úgy nem lehet tévedni. És főként: hogyan szerezhetett az igazoltatás tényéről bárki is információt Nagyék "előkerülése" előtt 3 évvel???

Erre sincs válasz: miért késtek a banki számítógépek 1 teljes órát? Ezzel az adatküldés ideje is változott...

Azt viszont már annál inkább értem, miként lehet célpont egy olyan bankfiók, amelyikben köztudomásúlag már csak 2-3 hétig üzemelt az Erste (készült az új fiók), és már le is szereltek belőle minden épkézláb biztonsági cuccot. Az egyik áldozat hozzátartozója volt a kivitelező...

Előzmény: Linux fan (9059)