boy69 Creative Commons License 2009.01.28 0 0 5646
  Sziasztok!

Néhány hete rendszeres olvasója vagyok a fórumnak, és bizony megnyugodtam, hogy ezzel a bepisiléssel nem vagyok egyedül.

35 éve irányítom a saját bepisilésemet, de legtöbbször csak titokban.

Nyolc éve boldog párkapcsolatban élek, egészen apró utalásokat tettem ere vonatkozóan páromnak, de úgy láttam, nem vevő rá. Nem gond, titokban így is csinálom, de nem nagyüzemben. Sokszor séta vagy autóvezetés közben is eleresztek néhány cseppet, eddig még semmit nem vett észre.

A mosás kizárólag az én dolgom, így ott sem kell tartanom a lebukástól.

Barátaim sem vevők rá, sörözés közben kissé felszabadultan nagyobb dózisokban is szoktam adagolni, nem igazán vesznek róla tudomást. Ilyenkor hazaérve a garázsban nadrág- és gatyacsere.

Nálam a bepisilésnek fokozatai vannak:

  • fokozat: Pisilés után WC papírral megtörölni a végét.

  • fokozat: Pisilés után kissé megrázni, de már rájöttem, akárhogyan rázom is, az utolsó csepp úgyis a gatyára kerül.

  • fokozat: Pisilés után rázás nélkül betenni a gatyába.

  • fokozat: Pisilés utolsó másodpercében betenni a gatyába.

  • fokozat: Elővétel nélkül aprókat becsorgatni.

  • fokozat: Elővétel nélkül nagyobbakat becsorogni.

  • fokozat: Teljes bepisilés, fürdés-tusolás előtt.

  • A fehér hagyományos gatyákat szeretem, hogy egy kis izgató sárga folt maradhasson. Uszodába azért szeretek járni, hogy az öltözőben hátha valaki észreveszi. Mielőtt vetkőzni kezdek, még a pénztárnál beengedek egy keveset, éppen csak annyit, hogy a farmeremen ne legyen éktelenkedően nagy folt. Ezt úgy érem el a legkönnyebben, hogy zsebretett kézzel megmarkolom a végét, majd óvatosan kieresztem, és így csak a zsebem lesz pisis. A medencék higiéniáját azonban maximálisan tiszteletben tartom, a fürdőgatyámba nem engedek egyetlen cseppet sem. Más a helyzet, ha valahol természetes állóvízben vagy folyóvízben fürdök. Ilyenkor már a parton elkezdem lassan csurgatni. Sokkal kellemesebb érzés, ha lassan csurog, eleinte nem volt könnyű megállítani, ha egyszer elindult.

    Másik kedvencem, amikor a buszmegállóban várakozva, zsebredugott kézzel apránként adagolom. A forgalomirányító lámpa minden egyes zöld jelzésénél egy-egy újabb adag. Ha soká jön a busz, a folt egyre csak növekszik, esetleg át is ázik a farmerem. Ilyenkor a póló vagy a pulóver eltakarja. Próbáljátok ki, bár a zsebes módszer nőknél nem kivitelezhető.

    Sziasztok, majd még jelentkezem.