Sharp Shooter Creative Commons License 2009.01.28 0 0 136

Szia

 

 

kérlek ne is emlegesd az off témát, hihetetlen volt az egész.

 

 

A sebességes kérdésedre:

számításokra van egy kifejezetten erre használható "jbm calculator" a neten.Próbálgasd: magasság,légnyomás, páratartalom,szélsebesség,torkolati sebesség stb stb beállítható.ez ingyenes, és egész korrekt. 

 

Ökölszabály: 1:11 et kb 167-175-185 grain körül kell próbálgatni, de megintcsak annyi a változó, hogy épp olvastam egy tagról, aki 1:10 ből lövi a 155 öt (ez a pali a Tubb, nem kicsit zseni).Miközben elvileg oda meg már a 175-185-200 at mondaná az expert.Próbálni kell, nincs mese.azt kell lőni, amit szeret!

 

A táblázat kiválóan megválaszolja kérdésed.

 

A lőtáv pontos mérése, és a szélirány kikompenzálása a két fontossági sorrendben is megtartott téma!

 

Megintcsak kb re saccolhatod a torkolati sebesség változását a hőmérséklettel, de ez is számít.Sokat.

Ugyanis a tévhittel ellentétben a torkolati sebesség változásával oldalirányú hibák is előjönnek, nem csak függőleges hez képesti.

Harmonikus rezgések, és felharmonikusok összessége az a dolog, amit a cső a sütés után elkezd végezni.Olyan soktényezős, hogy véleményem szerint modellezhetetlen..

 

 

 

Van egy olyan érzésem, hogy a hidegcsöves első lövés számítására gondolsz mindvégig egy kifejezetten magas, pl 700m+ távon: (lehet tévedek, de ezt érzem), nem lehet lövés nélkül lekorrekciózni.Sőt, annyira elméleti, hogy mégegyszer mondom nem modellezhetőnek tartom!

Az új hosszútáv világrekord meglövésének trükkjét megfejtették a nagyjaink, ha gondolod egyszer megosztom érdeklődés esetén, untatni nem akarlak!

 

Üdv: Shooter

 

 

 

 

Előzmény: Sniper OZ (135)