Kedves toptársak!
Látom sikerült vihart kavarnom egy pohár vízben! Egyáltalán nem az volt a szándékom, hogy beleszóljak bárki modellezési elgondolásába. Természetesen mindenki más és más, ezért mindig mások a tervek, elgondolások. Ez tényleg így jó, mert ha mindenki csak ugyan azt csinálná, akkor az előbb-utóbb unalmas lenne.
Az én személyes felfogásom, hogy csak magyar témájú modelleket építek. Mert ezt ismerem jobban, ez érdekel, ezt láttam, itt dolgozom. Nekem ez tetszik! Én azért teszem ezt, mert látom, hogy az ipar nem igen akar még nekünk kedvezni. Ezért marad a kézi munka. És örömmel tölt el, ha sikerül valamit megvalósítani. Ugyan így örülök annak, hogy ha másnak is sikerül. Sőt sokszor úgy tekintek egy-egy modellre, hogy azt én hogyan csinálnám meg. Ez egy kihívás. Megpróbálni a lehető legjobbat kihozni valamiből. Egyáltalán nem tartom magam "nagytudású modellező mesternek". Csak teszem azt amit szeretek! Tisztelettel figyelem mások munkáit és ha valami nem tetszik, akkor felszólalok ellene. Ezt sajna sokan sértésnek veszik (tisztelet a kivételnek), pedig egyáltalán nem így van. Csak a személyes véleményemet írom le.
Ezen a fórumon tényleg nagyon jó a légkör. Ezt semmi képpen nem kívánom felrúgni. Sok érdekességet látok és olvashatok itt.
Mégegyszer remélem, hogy senkit nem bántottam meg.