Törölt nick Creative Commons License 2009.01.26 0 0 1097

Te, én olyan híreket kaptam, hogy aki leleplezi ezeket a szupertitkos terveket, azt a hétfejű sárkánnyal való felzabáltatás előtt körülmetélik (ha nő, ha férfi az illető).

Aztán olyanokat is kifüleltem a vácrátóti nagyzsinagógában a vasárnap délelőtti nagymisén (mikozben osztogatta a Mekka felé térdeplő krisnásoknak a szent ostyát), hogy a főfőrabbi megvesztegetni készül a település és az arborétum vezetőit abból a célból, hogy a kabbala segítségével szomorú fűzzé varázsolt elmebetegek (köztük téged) elférjenek benne. Ez lesz a magyar idióták emlékhelye, az egyik díszhely nyilván terád vár.

Aztán szó volt még a boszorkányok bevetéséről csak előbb le kell szállítani a megfelelő mennyíségű, izraeli hightech vessző-seprűt. A találkahely természetesen a Gellért hegy lesz, és a seprűk repülésre való használata miatt bekövetkező légszennyezést az ország kutaiba vezetik, tömegmérgezés céljából.

Szóval, jó lesz vigyázni ám! De ha nem volt elég, megsúgok még egyéb titkokat is, de csak akkor, ha tudsz titkot tartani, és ha nem kotyokod tovább.

Előzmény: Törölt nick (1030)