Renrol Creative Commons License 2009.01.26 0 0 1137

végigolvastam valamennyiőtök véleményét és iszonyuan sok az igazságtartalma mindegyik irásnak.Tisztelt "választott" vezetőink" cigányt" legfeljebb fényképen láttak,élőben semmiképpen! Azért annak örülök,hogy valószinű nem érem meg azt a 20-30 év múltán bekövetkező "szép jövőt",amikoris szerény "kissebbség" leszünk a cigányság rémuralma mellett!!

Mert hát számoljunk csak! Egy tisztes polgár bevállal max.1 vagy két gyereket, cigányék pedig szépen szaporodnak ,akár a nyúl. Elkezdenek szülni 13-14 évesen,és aztán, amig lehet,mi nt az orgonasip, vetik a kölyköket évente. Eltelik a követkző  generációjának ivarérése,  és HATVÁNYOZÓDIK a szaporulat. "Telik "  a nevelőintézet ,a fiatalkorúak börtöne. KÉNYSZER sterizilásás KELLENE, addig ,amig nem túl késő. Megengednék nekik 1 db utódot,ha ennek megad mindent,becsülettel neveli.esetleg még egyet, de többet  nem,büntetni kellene minden további gyereket (mint kinában), akkor van remény a "kissebbség" létszámának elviselhető szinten tartására.

A másik :börtöneink "gyalázatos" állapota! Szines TV, konditerem,SZEX szoba,merthát a beszélő állatnak is vannak "igényei"!! Kapnának száraz kenyeret ,meg vizet! lehet,hogy nem kivánkoznának bünözni, a legrémesebb esetekért pedig HALÁL büntetést visssza!!! Erre kéne népszavazni,nem a xaros 300ft-ra