norb29
2009.01.25
|
|
0 0
264
|
Tegnap Gátival és Larzennel elmentünk a Cserhát éjszakaira. Annyira elbeszélgettük az időt útközben, hogy túlmentünk, aztán bekeveredtünk egy zsákfaluba(Nagyréde) pedig a térkép jelölt kivezető utat. Na mindegy. Mi a francot akarunk, ha még a rajtot sem találjuk meg ? :-) Szerintem utolsóként rajtoltunk 6 pontot kellett megtalálni. Meglehetősen nehéznek találtam, hol jeges volt, hol jeges és saras, hol annyira olvadt hogy szinte patak folyt a turistaúton. Persze mentünk toronyiránt is, csak a macséta hiányzott. Szerintem kemény túra volt, ugyan nem a savasodási tempó miatt, de a terep eléggé csúszós bokaforgatós volt. Fejbe erősített leginkább.
A bableves hatalmas volt, kicsit szokatlan volt fél 2 kor vacsorázni. Mikor beértünk 4-en voltak már benn voltak. (48km 7:20 körüli idővel- nem ez volt a legrövidebb út) Mivel egy jeep elakadt a sárban, így sehol nem volt frissítő. Az előzetesen bőségesnek ítélt 1,5 literes nafta elfogyott 35-nél. SZóval jó móka volt, vittem botot, ilyen terepen használt, bár engem eléggé lassít. |
|