Sharp Shooter Creative Commons License 2009.01.21 0 0 113

Hali

 

Írtam egy elég összeszedett választ erre a Remi építés témára, de sajnos nem tudtam elküldeni....

Zaku azért írtam amit írt, mert tudja, hogy ez van, azt állítja ami egy elfogadott építési trend kishazánkban: két nagy tábor van( összetartóak, de másból csinálták az eszközt) Remington Police és SSG 69.

Ezen felül is vannak nagyon sikeres darabok, de a kiinduló árak messze magasabbak.pl R96 Blaser, vagy Unique Alpine, stb stb.

 

 

 

Nincs standard gyáró, akitől vehetsz precíziós versenypuskát.USA piacon is építteti mindenki a sajátot, hátmég nálunk.ahol sem anyag, sem spec szerszám, sem túl széles kör, aki ezt elkészíti neked.

És most jön a mert: a mesterlövészpuska és a precíziós sportpuska között oltári különbség van. Ha továbbmegyünk: a percíziós sportpuska sem jó pl 300 méteres prone fegyvernek.Evidens, hogy a gyári mesterlövész puska sem jó erre igazán.Persze hogy jó, de eredményt bizonyos szint felett néhány ki nem váltható komponens segítségével lehet csak elérni.

Speciális kérdéskör, speciális eszköz, ennyi.

 

Valamint mégvalami: beszéljünk a  Geprádról: kiskoromtól kezdve szerettem volna lőni vele,mert a  pontosság, meg az energia, meg a hűha.

Óriási élmény volt, nem tagadom, kb 100 lövésre nyílt alkalmam Vele.

Egy biztos : nem precíziós versenypuska, az említett 1000 méteres fejlövés a 8 inch ből fakad: az meg 20 cm.Egy mega dupla nagymálnám van rá, hogy SENKI nem lövi meg egy hidegcsöves nullából  az MH ban található , ömlesztett géppuskalőszerrel.Lehetetlen.Ha ezt a kérdést felteszed egy Olyan szakinak, akit mindenki elismer közel ugyanezt mondja majd.....A kaliber jó a feladatra, de az a lőszer.....

 

 

300 m körül egy függesztett vasúti sín darabot lőttem meg élével, ökölnyi darabot szakított le belőle, de ugyanoda nem tudam lőni mégegyszer!!!

 

Üdv : Shooter