puxta
2009.01.20
|
|
0 0
44
|
Szia gonoszkodo3!
Kérdeznék Tőled, ha van egy kis plussz időd foglalkozni velem! Egy kisebb vendéglátó egység nyitásán gondolkodom és arra lennék kíváncsi, hogy mi lenne szerinted az a gazdasági forma, amibe érdemes ezt csinálni! Na most van egy olyan gondom, hogy nincs ilyen végzettségem, szóval be kellene vennem valaki olyat, akinek van! Egyáltalán milyen végzettség kellene hozzá?? Vagy esetleg tudsz segíteni hol találok ehhez leírást a neten?!
Ezen kívül milyen induló költségekre számíthatok (engedélyek stb., a gépeket leszámítva gondolom)?? Kb. milyen havi költségekkel számolhatok 1 alkalmazott mellett?
Annyit elmodanék még, hogy kb. 2-2.5 milliót szánnék rá maximum indulásnak, és érdekelne, hogy szerinted mennyiből lehetne kihozni és mekkora bevétel kellene havonta, hogy megérje ez a dolog egy kb. havi 100.000.-os bérleti díj mellett!
Előre is köszönöm!
Üdv: Gábor |
|