Coge Creative Commons License 2009.01.18 0 0 6962

Sziasztok csajok,

megint nagy a csend...

Csak jöttem elújságolni, hogy ezen a hétvégén (meg a következőn) iskolába járok (nem szeretnék reklámot, az egyik női lap 4 napos stílus/öltözködés/smink/önismeret stb. tanfolyama, anyukámtól kaptam karácsonyra).

Eleinte szkeptikus voltam, olyan "dupla, vagy semmi" alapon mentem neki, hogy ha jók az előadók, akkor klassz lesz, ha meg nem...

Hát az első nap nagyon-nagyon klassz volt, élveztem! 3 korcsoport van, mi vagyunk a 30-40 közöttiek, nekünk tegnap egész nap öltözködés/stílus volt, egy divattervető/iparművész tartotta.

2 dolog:

- a 10 emberből a csoportban 7 szingli! (elvált, most lett vége hoszabb kapcsolatának, vagy csak úgy simán egyedül van még) - na ezen én kiakadtam...

- kellett 1 önként jelentkező (ki más lett volna mint én, naná :-), akit a haja/sminkje/öltözködése alapján kielemzett a csaj - és beszv@rás, hogy 100%-ban eltalált mindent!!! Hogy milyen ember vagyok, milyen a magánéletem, mit dolgozhatok (kb.), mindent! Hihetetlen a nő.

(az volt a feladat lényege persze, hogy azt sugározd kifelé, aki/amilyen vagy, úgyhogy én ezt jó pontnak veszem magamra nézve)

Ma önismeret lesz, Kertész Zsuzsa tartja, a tegnapi csoport nagyon pörgött a szünetekben, akik vele voltak, úgyhogy tuti jó lesz az is nagyon.

Nem olcsó a tanfolyam, de akinek mostanában lesz szülinapja, annak ajánlom, hogy kérje ajándékba ;-)

(egyébként nálunk a többséget anyukája fizette be, hihi, szabadulnának a szingli lányaiktól ;-)