Smíró Creative Commons License 2009.01.17 0 0 377
Épp ma olvastam a Népítéletet, benne a Ti autótokról és meglep, hogy olyan funkciót írnak ott is problémaként, ami épp extra. (index kar meglökése 3x villanás) Azt tartom furcsának, hogy ha valaki vesz egy kocsit, nem olvassa el a kezelési utasítást és gőze sincs, miért mi van. Az indexkaros tulaj például a comput sem tudja lenullázni és hibaként rója fel, bár a "lámaságot" is felveti a saját részéről - hát az.

Foxy: 3 fok alatt indításkor csipog egyet valóban, kiírja, hogy csúszásveszély (szabad fordításban) és teszi ezt menetközben is, ha 3 fok alá süllyed a hőmérséklet és az üzenetet is kiírja. Ez extra a kocsidban, örülj neki, hogy figyelmeztet, hogy készülhetsz átfolyásra, nyálkás útra. Erre büszke legyél és pozitívan értékeld!

Ha a számítógépeden megnyitsz egy mappát lejátszáshoz, akkor azon belül ismétlést, véletlen szerű lejátszást beállíthatsz, miért vársz többet az autódtól, mint ami bármely! lejátszó tud a mai világban. Ne mappákban, hanem ömlesztve írd az mp3-at és akkor majd szabadon garázdálkodik a számaid között. Ez sem hiba.

A csat kotyogást nem értem, arra gondolsz, hogy becsatolás előtt? Vagy utána ér a műanyaghoz (kasztnihoz) oldalt? Ha a fém csatot helyesen állítod be - lehúzod az övön lévő műanyag bütyökig - nem fog odakoccanni, becsatolt állapotban meg nem kotyoghat szerintem.

Sajnos!!!! 307 SW-m van, abban sajnos nincs olyan funkció, hogy a tükör a hátsó kerékre állna. Más típusban vezettem ilyet, manuálisan kellett beállítanom a megfelelő tolatási pozíciót és memorizálás után már odaállt a tükör.

Tankoláskor az utolsó kilométerek átlagfogyasztását veszi és ír ki megtehető utat. Nálam is általában 800 Km-nél kezdi (2 l HDi) és fokozatosan megy feljebb, általában 100 Km-rel és utána 900 Km-t mutat még akkor is, amikor már megtettem 200 Km-t. Persze ezt csak hosszútávú, országúti vezetésnél, még mielőtt valaki "kiirígyelné" alólam a verdámat.

Az mp3 felirathoz nem tudok hozzászólni, mert sajnos ez az én rádiómból hiányzik, és rohadtul hiányzik:-(((
Előzmény: _FOxy_ (376)