bömbis Creative Commons License 2009.01.17 0 0 144
Sziasztok!!

Hát ez a kuksz őrült!

Valaki tudja hogy Kis Prumik elvtársat miért bocsájtották el? De komolyan. Én azt hallottam hogy a túlórák végett, meg hogy pellengérre állították a Pennyt a tv ügyvédjében - már megint. Persze megint nem képviseltették magukat. Csak egy levélre futotta. Gratulálok a két csajnak, nagyon bátrak, többünknek kéne így lenni, és nem mernék ezt megtenni velünk!!!
Szóval kérdőre vonta Kásler elvtárs és Gussek elvtárs a Kis Brumit, és az azt mondta hogy nem tudott a túlórákról semmit. Persze ez eléggé gyenge érv volt és búcsút intettek neki. Nekünk meg azt adják be hogy az üzlet képek miatt rúgták ki. Az a nagyon kemény doktorovics Kemény ügyvéd bajtárs pedig azt mondta, hogy 2008-as évben több mint 109.000!!! óra túlórát fizettek ki... de ki a k*rva anyjának??? Lehet hogy Horváth Helga sem lesz sokáig megbízott ért. vez.

Ja tudjátok hogy jön a Gussek főnöke megnézni az üzleteket és megnézni az új karcagi raktárat? Csak nehogy akkor jöjjön a munkaügyi ellenőr is amikor a nagyember egy üzletben van...pont abba az üzletbe. Mert nagyon elképzelhető, hogy így lesz!!! Hahahaha... Magyarázkodhatnának a fejesek hogy miért is van bent a délelőttös még délután öt-hat-hét órakkor is. A jelenléti ívbe meg nincs felvezetve.
Hát ennyi.

Még egy párszor kellene a nyilvánosság elé vinni ezeket a dolgokat (nem kifizetett túlórák, szabadnapon be KELL menni, kötelező túlórák), akkor lehet hogy észbe kapnának. És ez NEM uszítás csak mélységes elkeseredés íratja velem.
Én követem a két csaj példáját, és arról biztosan fogtok hallani. És lehet hogy éppen jókor jön a Gussek főnöke...lehet hogy ő megjelenne a tv ügyvédjében. Majd meglátjuk... Vajon mit fog válaszolni a ki nem fizetett és el nem könyvelt túlórákra!!!