kata1978 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 14474

Sziasztok Lányok!

Timi,én nem kaptam táblázatot tőled :-(((((((((((.

És tőled sem Jokeva!!!!!!!!!!!

Dina,megy a görbe szorítás,Timike neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap képzeljétek volt nállam a védőnő,nagyon rendes csaj,tök szimpi...

Ma reggel meg terhesgondozóba voltam,kaptam pár véreredményt,ami az érdekes hogy egy hétre megjött a toxo eredmény és VÉDETT VAGYOK!

Úgyhogy le sem teszem ma a macskáimat a kezemből... :-)))))))))))

Met vita: a döntést meghozó kismamikna akik letették a metet (Bebe-lekváros) gratulálok,nem kis dolog hogy meghoztátok a döntést.

Bennem annyira sok még a ha,hogy akármennyire is döntésre sarkaltok akkor sem leszek képes ma még döntést hozni!

Nem stresszelek én ezen,ne gondoljátok,miért stresszelnék.

16. hétig mindenképpen szedném,ezt már eldöntöttem és ebben megerősített sok begyűjtött infó,hisz akkor veszi át teljes mértékben,véglegesen a hormontermelést  és az egyéb funkciókat a méhlepény a petefészkeimtől.Addig nem "venném le a kezem" a petefészkeimről amíg teljesen át nem adják a stafétabotot a méhlepénynek :-),mert nem bízom a cisztás petefészkemben :-).

Amúgy meg a 16.hét után 1-2 nappal megyek vissza egy sokkal metpártibb endokrinológushoz és ő fogja kimondani az áment a döntésemben.Úgyhogy addig ne is várjátok tőlem hogy meghozzam.

Tudom mindenki a legjobbat akarja a babának és önmagának.Én is.De nem tudjuk mi a legjobb neki.Ha szedjük vagy ha nem.Azt tudom hogy mi a legjobb nekem,az pedig az ha szedem,mert a közérzetem nekem ezerszer jobb mint met nélkül.

Szóval még pár hét és döntök én is!!!!!!!!!!!!!!!

Kozmazsu,nem emlékszem,te szeded a metet??????????

Pusza mindenkinek és naposabb napot holnapra :-)))))))).

Kata