Eloszor en is Samuit, es ott is inkabb Phangan-t nezegettem, mert ugy hallottam/olvastam, hogy azok a csendesebbek, mivel mindenki inkabb Phuketre megy, az utazasi irodak is oda visznek meg Pattayara. De aztan ahogy belemelyultem a dologba, rajottem, hogy azert nem szivesen hagynam ki az Andaman tengert, eleg sok szep latnivalo van ott.... Ugyhogy atvaltottunk Phuketre meg Phi-Phi-re.
Ugy tervezzuk, hogy mindket helyen ellennenk par napot, es mindket helyrol eljarkalnank ezt-azt megnezni. Ott is lehet csendesebb partokat talalni, mi is arra utazunk. Raadasul Phi-Phi egesz kicsi, es long tail boat-al korbe lehet jarni, vagy akar elvitetni magad masik partra.
Most meg azon gondolkodom, hogy Ton Sai Bay-ben szalljunk meg, ahol minden van, de nyuzsis, es onnan jarkaljunk el mashova furdeni, sznorkelezni, stb, vagy csendesebb helyen szalljunk meg, es onnan jarjunk be Ton Sai Bay-be ha kell valami...
De lehet, hogy Phuket utan Phi-Phin eleg lesz a pihenes, furdozes, es a sziget meg Phi-Phi Ley felderitese, plane, hogy csak par napot leszunk ott, es akkor nem is nagyon erdekel majd a Ton Sai Bay...
Ettermek vannak mas partokon is? Vagy csak a szallasokon lehet kajalni?
Gondolok itt pl. Long Beach-re, meg Laem Tong-ra, vagy akar Rantee beach-re. Bar ha csak a szallason lehet kajalni, akkor erdemes konnyen, gyorsan es olcson elerheto helyre menni Ton Sai Bay-bol... Es akkor Long Beach nincs messze. Tenyleg onnan gyalog is konnyen be lehet setalni Ton Sai Bay-be? Vagy azert nincs annyira nagyon kozel? Es ugy latom a terkepeken, hogy ott jarkalnak Krabi felol a kompok, ez nem zavaro? Nem lesz zavarosabb tole ott a viz, mint olyan partokon, ahol nem jarnak kompok?
De ha ti min. 1 honapra mentek, akkor belefer a Samui oldal is meg a Andaman tenger is, nem?