>2 db ólomsúlyra,
Sajnos felesleges (jelenleg) nincsen. :(
>1 gumis, fogaskerekes kerékre,
Mivel ez az alkatrész majdhogynem a hiánycikk kategóriát súrolja, erre is csak azt tudom mondani, hogy sajnos felesleges nincsen. :(
VISZONT!
A Láng Börze-ről ismert Csikós Pista bácsi azt mondta még tavaly, hogy tavasszal lesz nála. A kérdés már csak az, hogy Börze lesz-e, és hogy hol...?! :(
Ill. - és ez szintén Börze reklám - jómagam vettem egy ilyen kereket valakitől (Sajnos a srác nevét nem tudom. A Lángban az emeleten szokott árulni, a "karzat"-os odalon, nagyjából középen. Fekete hajú, szemüveges srác.). Szerintem nem gyári, de nagyon szép munka.
>fém, fogaskerekes kerékre
Szóval majdnem egy komplett forgóvázra lenne szükséged. Nekem is! :)) Van két alvázam teljesen épen - még talán kaszni is akad valamilyen állapotú -, gondoltam átadom. De ezek szerint ugyanarra fáj a fogunk... :)
Ezekkel a hajtott kerekekkel is az a bajom, hogy amelyiknek a fogaskerekét "megharapta" a csigatengely, azt elvileg selejteztem. Gyakorlatilag viszont nem, mert ugyanabba a dobozba dobtam vissza, mint amilyekben a jók vannak. És hát sajnos nem mindegyik fogaskeréken látszik szemre, hogy pontosan milyen állpotban is van.