Dewey Readmore Books Creative Commons License 2009.01.14 0 0 16

Én is pontosan ugyanezt gondolom :) Valahányszor Budapesten járunk, mindig ellátogatunk a Szegfű utcára, és csakugyan jól halad az építkezés.

 

Nyáron pedig jártunk a Zaragozában is, nyilván a nem személyre szabott, még nem eladott lakásokból láttunk párat, de öröm volt rájuk nézni (persze felületesen szemlélve, bár műszaki szakértő is volt velünk). És azért is választottuk az Elephantot, mert a terveik más cégekkel összehasonlítva kitűnnek a többi közül, és a különböző fórumokat olvasgatva is nagyobb bennük a bizalmunk. (Azért mégis bosszantó, ha valamit megígérnek adott időpontra, és egy héttel később sincs még meg...és az is előfordult már, hogy rossz címre küldtek dokumentumot.)

 

A mi lakásunk szintén a B épületben lesz. Nagyon jó, hogy felhívtad a figyelmem arra, hogy a vagyonszerzési illeték már azelőtt aktuális lehet, hogy birtokba vennénk a lakást, akkor mi sem sürgetjük a végleges szerződést még.

 

Igen, mi is olvastuk a Zaragoza fórumján a hitellel kapcsolatos zűröket, sőt az Elephant munkatársai is elismerték (legalábbis előttünk), hogy ezt nem csinálták valami jól. Nagyon észnél kell lenni, ezért is jó, ha megosztjuk a tapasztalatainkat, véleményünket

Előzmény: Dain Bramaged (15)