Dain Bramaged Creative Commons License 2009.01.14 0 0 15

Volt hogy engem is elfelejtettek visszahívni, meg nem adták postára a megigért szerződést. De többnyire elégedett vagyok az ügyfélszolgálattal. Persze megértem, hogy mielőbb szeretnétek tudni az összeget.

 

Szerintem is fel kell készülnünk a végleges szerződésre. Pl.: átadás vagy építkezés kezdetének pontos dátuma, beálló pontos mérete. Ha jól emlékszem, a Zaragozásokkal történt, hogy a cég késve adta be a lakhatási engedély kérelmet ezért a hiteleseknek a bank csak késve fizetett, amiért az Elephant késedelmi kamatot várt a vevőtől. Ezt is jó volna elkerülni. 

Még nem tudom, hogy mikor írjuk alá a végleges szerződést de a lehető legkésőbb szeretném. Ugyanis ha megvan a szerződés akkor válik aktuálissá a vagyonszerzési illeték amit nagyon gyorsan ki tudnak róni. Így előfordulhat, hogy a lakás még nincs is kész de már be kéne fizetni az illetéket.

 

Mi a B épületben fogunk lakni. Az építési ütemtervet nem ismerem. De úgy látom, hogy folyamatosan dolgoznak még a kemény minuszok alatt is és jól haladnak. Szoktam olvasgatni más építkezések fórumait is és többször előfordult velük, hogy hetekig hónapokig nem volt munkás az építkezésen. Aztán persze felröppentek a (rém)hírek........

Nálunk eddig erről nincs szó. És ez jó. Szerintem.

Előzmény: Dewey Readmore Books (14)