kaktuszkaaa Creative Commons License 2009.01.13 0 0 586
Szia Évi !

Ebbe a kérdésben is be tudok számolni a személyes tapasztalataimról.

sajnos a lehető legrosszabb véleményem van róla - de hangsúlyozom, csak a saját élményeim alapján.

Ez egy kézi " gép"- ránézésre is gagyi. Olyan, mint egy golyóstoll, amelynek a végét nyomogatva szúródik a tű a bőrödbe. lassú, mivel nem gép adja az impulzusokat, hanem a kozmetikus keze.
Hosszú ideig tartott és borzalmasan fájt. Ehhez képest a LTL maga az élvezet .
Utána úgy feldagadtam, hogy szinte torz voltam. Villamoson kellett utaznom utána ( ezt Pesten csinálták a " központi szalonjukban") ne tudd meg milyen utam volt így. Mindenki engem bámult a háromszorosára dagadt szememet, számat. ( A mostani LTL-után 1 órával már a boltban jártam)
Durva hegesedés volt, durva varrattal, a gyógyulása is hosszadalmasabb volt.
Miután lejött a varr, látszott, hogy nagyon hiányos és asszimetrikus lett mind a szám, mind a szemöldököm. A kozmetikus által ajánlott szín sem vált be, elütött a számtól, olyan volt, mint egy több éves, lekopott tetoválás. Még korrekciót bevállaltam náluk, ami szintén nem sok javulást hozott. Fél év múlva már ez is látványosan megkopott, a szemöldököm kivörösödött. Folyamatosan rajzolnom kellett ceruzával a számat is és a szemöldökömet is mert annyira borzalmas volt.

A honlapjuk csábító, de ha engem kérdezel egy szó sem igaz belőle.
Jót röhögtem pár hónapja...
Találtam egy honlapot, valami ezzel témával kapcsolatos konferenciáról, ahol ez a cég tartott előadást: az elrontott tetoválások javításáról:)))))) Ez aztán az önbizalom.
Döbbenetes.

Na szóval ide végképp ne.

üdv : kaktusz