Elvie Creative Commons License 2009.01.13 0 0 294
Igen, egyik barátnőmön mosolyogtam múltkor, kb két órát volt nálunk, vagy másfelet, és NÉGYSZER ment pisilni!!! Nem akartam megkérdezni, hogy fel van-e fázva, de szerintem nem volt. És alkoholt sem ittunk :) Hát, ő ilyen. Nem irigylem szegényt. Biztos éjszaka is kimászkál, és én se tudom, hogy lehet így pihenni?? Tuti nem tudnék visszaaludni.

Basszus, te tényleg nagyon ismersz! :D Először is nem tudok pontosan válaszolni, mert egyedül egy 6 kilós dinnyével nem tudok mit kezdeni! :) Esetleg ilyen méretű dinnyéből két nagy szelet menne. Max a fele. A dinnye tud érdekes dolgokat csinálni! :) Este szoktam én is enni vacsi helyett, nagyon laktató. És igen, reggel jön a meglepetés, alig tudok kimászni az ágyból, annyira feszül a hólyagom, és kb 1 percig csurgatok tényleg :) Olyanra emlékszem, hogy kb 1 órával az ébresztő előtt felébredtem a feszülésre, csak lusta voltam kimenni, ezért visszaaludtam. Megvártam az ébresztőt, és mentem. De még sose pisiltem be. Nagyon kellemetlen lenne, utálnám magam, meg az egész takarítási ceremóniát...

Nem érzem hogy maradt volna. Legközelebb ilyenkor megnyomkodom a hasamat, hogy ezt kiderítsem. Mostanában szerencsére nem történt ilyen.

Na, ennek örülök! Tényleg úgy éreztem, hogy kevesebb van benne, de akkor az lehet amit írtál! :) Igen, tudom, tényleg megpróbálok inni! Időnként elkap a lelkesedés, és akkor ráerőltetem magamra a folyadékot, de ez rövid ideig tart. A lelkesedésem nem állandó, hanem időnként kirobbanó. :)

Hmmm, tea... Ez is változó. Emlékszem, mikor vezetni tanultam, mennyit szenvedtem emiatt :) Régen tea nélkül nem is tudtam elindulni, rá voltam szokva. Most már nem annyira, néha kávét is iszom, mióta van kávéfőzőm :) Szóval akkor mondjuk 10-kor megittam két és fél deci teát, másfél óra volt míg odaértem. Nem emlékszem, de talán két órát vezettem, és hazamentem. Az azt jelenti hogy 3-ra értem haza. Akkor már nagyon kellett, de néha már a kocsiban is elkezdődött a feszülés, de leginkább akkor amikor kiszálltam. De nem mindig, csak azért emlékszem ezekre, mert nem volt vécé sehol, és tényleg szenvedtem :) Persze bemehettem volna valami bevásárlóközpontba, de nem akartam időt húzni, és különben is utálom a nyilvános vécéket. Most viszont volt hogy úgy mentem dolgozni, hogy ugyanúgy megittam a teát, és estig bírtam a munkahelyen. Valószínű akkor ki voltam száradva, és az összes folyadék a vérembe ment, nem jutott el a hólyagig :D Vagy nem tudom hogy működik ez. :) Van úgy hogy a tea után másfél órával már kell, feszül a hólyag, ilyenkor elmegyek, mert nem szeretem ezt az érzést. Attól is függ, hogy mit csinálok éppen.
Hála az isteneknek már régen voltam felfázva. Van egy sárga kapszulaszerűség a Rowatinex, azt ismered? Állítólag vizelettisztító, azt szoktam bevenni, ha egy kicsit is aggódok. Mondta a doki, hogy az természetes, úgyhogy bármikor szedhetem.

Állva hajolsz előre? Mert én ülve. De nem nagyon. Inkább homorítok. Olyan is van, hogy odaszorítom a kezemet, persze csak ha egyedül vagyok :) Ülve könnyebb visszatartani.

Szia!




Előzmény: Alfrédi (290)