ento Creative Commons License 2009.01.12 0 0 147
"Addig hit kérdése"

Mélységesen szkeptikus ember vagyok. Annyira, hogy még Istennek is adok némi esélyt...nálam a hit nem játszik.

Lehet, elkerülte a figyelmedet az általam leírt néhány -konkrét és saját- tapasztalat, ami számomra kicsinység többet jelent mint a "szakcikkek".(és korántsem írtam le mindent) Meghallgatok jó szándékkal mindenkit, elolvasom ami érdekel, utána döntök -én, az addigi tapasztalataim alapján, szigorúan valószínűség alapján. Egyébként szakcikkből értesülhettünk már arról, hogy angol kutatók szerint az eper jóízű, a Monsanto és tsai által finanszírozott "független"szakcikkek szerint a GMO-s élelem egészségesebb, továbbá -úgy 5 éves fázisokban- arról hogy káros-e a koleszterin vagy sem, egészséges-e a vaj vagy sem, ill. miért a margarin az, stb, stb.

Nem reagálok mindenre, az írás sok időmbe kerül, túl sok részletet kellene írnom, te pedig az a vitapartner vagy akivel szóban lehet sokáig eszmét cserélni.(ezt bókként írom, bár sok mindenben -alapokban- nem értünk egyet, az én ízlésemnek túlságosan "technikai" ember vagy, -amit nem látunk, az nincs is, amit nem bizonyítunk, az nincs is)

A végeredmény: én tisztelem mindenki véleményét, ha jó neki a XXI. sz.-i sugárkúra, nem érzékeny, nem zavarja, áldásom rá, sőt örülök neki, és sajnálom magam, hogy én viszont rosszul érzem magam a számítógép, mobiltelefon, mobil-átjátszó, vezeték nélküli ketyerék, stb. környékén. És valahogy az az érzésem, hogy speciel nekem nem tesznek jót, bár örülnék neki ha nem kellene ezzel is foglalkoznom...

Előzmény: Csavarhúzós (144)