Dain Bramaged Creative Commons License 2009.01.12 0 0 13

Hát, igen. Túl vagyunk rajta. Érdekes, nekem rögtön az orrom alá tolták az árajánlatot. Kértünk egy asszimetrikus sarokkádat, egy rejtett tartályú fali WC-t, díszcsíkot a fürdőszobába és két extra konnektort a konyhába. Burkolatokat az alapkínálatból választottunk. Négyszáztizenvalahányezer Forint pillanatok alatt összejött. Na mindegy, egyszer élünk. Nemsokára megkapom a számlát és akkor a kiállítástól(!) számított 8 napon belül kell átutalnom a pénzt.

Egyébként  velünk is végig kedvesek, segítőkészek és türelmesek voltak. Ha nem tudott válaszolni a lány akkor kiszaladt és megkérdezte. Mi is kb. 3 órát voltunk ott.

 

Szerintem is törekedni kell, hogy a szerződésben le legyen írva a beálló mérete, (ugyanúgy ahogy le van írva a konyha, a szobák és az ablakok mérete) mert ha az ígéretekkel szemben mégis csak egy keskeny, használhatatlan beállót adnak át akkor kell, hogy legyen valami a kezünkben. És ez talán őket is ösztönzi, hogy jól csinálják meg.

 

Ha jól értem, akkor Nektek is előszerződésetek van még. Nálatok fel van tüntetve az építkezés kezdete?

 

Megnéztük az építkezést is. Kis híján kész az A épület szerkezete.

 

Más. Nekünk idén ősszel megy első osztályba a kisfiúnk. Igy megnéztünk 3 iskolát a környéken, hogy megtudjuk milyen lehetőségek vannak. Nekünk pont a legközelebbi(két villamos megálló) a Vörösmarty Mihály iskola tetszett. A portás felkisért a titkárságra, ott türelmesen, barátságosan tájékoztattak a beiratkozásról. Az épület nemrég lett nagon szépen felújítva. Ez volt a harmadik iskola amit megnéztünk, és kész felüdülés volt. A többiben nem jutottunk túl a portáson és csak telefonszámokat és "tessék később érdeklődni" tanácsokat kaptunk. Sőtt, az Ady Endre utcai művészeti iskolában (szerintem piásan) cigiztek a portások.  Aki érintett, javaslom nézze meg a Vörösmarty-t.

 

Üdv,

 

Dain Bramaged

 

 

 

Előzmény: Dewey Readmore Books (12)