Joranne_Sutt Creative Commons License 2009.01.12 0 0 1872
Két emberrel ki lehet irtani egy egész térképet úgy, hogy észre sem vesznek!

oké, én nem iron manon játszom, így is kellemesen keveset kell éjszaka visszatöltenem. de ha a csata nappal van, akkor nem érek vele semmit, mert ennél messzebbről meglátnak, és nem tudok vele messzire lőni.
egy jobb, és extrákkal felszerelt assault riflével egy kör alatt ki lehet embereket végezni (fejlövés, sok ellen egytől meghal, ha nem, akkor critical, nem zavar sok vizet, legalábbis eltaláni nem fog). két emberrel ez körönként kettő. sötétben meg nem látnak, csak a lövést hallják, tehát ész nélkül elindulnak feléd, te interruptot kapsz, és megölöd. ha több jön, az se feltétlenül lát meg, van hogy visszafordul. a hanghatás pont csalinak jó. persze nem árt menteni, mert nekem drassen és cambria után már előszeretettel hordanak gránátvetőket is. néha kicsit mozogni kell.

a lehető legjobb egyébként relatív fogalom, 5.56-os kaliberben egy rakás assault rifle megfelel, a range legyen 35 felett és az accuracy min. 5, de ilyen is sok van.

igazából én is azt használom amit találok, és a szerelők használható állapotba hozzák. csak mivel már van egy csomó vasrudam, lassan beépítek párat megfelelő puskákba. ja meg találtam módosított puskát is, azzal szarozni se kell. viszont bobby raytól tudok venni 100%-os puskát is, az még eccerűbb.

pisztolyból amúgy vagy olyat érdemes sztem, ami 4 AP alatt elsüthető : tokarev, vagy az a cseh pisztoly, esetleg a makarovok, de azoknak még rosszabb a hatótávjuk, vagy pedig olyan, aminek nem 0 az accuracyja. bár szerintem akkor inkább valami kisebb smg-t érdemes, azokat is lehet két kézzel tolni, és vannak pisztolynál sokkal jobbak.
Előzmény: _midnite (1871)